2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Ek Kontenjan / YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) / YTB ile Kayıt Yaptıran Öğrencilerin İngilizce Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavı

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı: 2022-2023 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Sınıfı okuyacak öğrencilerimiz için İngilizce Seviye Belirleme Sınavı 3 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00'da yüz yüze yapılacaktır. Seviye Belirleme Sınavı’ndan 70 puan ve üstü alan öğrenciler İngilizce Yeterlik Sınavı’na girmeye hak kazanacaklardır. Seviye Belirleme Sınav sonuçları 3 Ekim 2022 tarihinde saat 18:00’da web sitemizde duyurulacaktır.

Ek Kontenjan / YÖS (Yabancı Uyrucklu Öğrenci Sınavı) / YTB ile üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin İngilizce Seviye Belirleme Sınav Yeri ve Saati:

Elmalıkent Yerleşkesi İngilizce Hazırlık Birimi - A Blok 1. Kat (10:00-12:55)

Öğrenci ve sınıf listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

İngilizce Yeterlik Sınavı: 4 Ekim 2022 tarihinde saat 9:30'da yüz yüze yapılacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınav Yeri : Elmalıkent Yerleşkesi İngilizce Hazırlık Birimi - A Blok 1.

Not:

• Seviye belirleme sınavına girecek öğrencilerimizin EN GEÇ 09:45'DE sınav yerinde olmaları gerekmektedir.
  • Sınava ÖĞRENCİ KİMLİĞİNİZİ, SİLGİ VE KURŞUN KALEMİNİZİ beraberinizde getirmeniz önemle rica olunur.

Sınavla ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Sınavla ilgili diğer sorularınız için mgpamuk@29mayis.edu.tr adresine yazabilirsiniz.

Görüntülenme: 797 Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2022