2022-2023 Güz Yarı yılı Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim - Staj Hareketliliği Başvuruları Sonuç Listesine buradan erişebilirsiniz.

İngilizce Yeterlik Sınavından en az 70 puan alamayan öğrenciler değerlendirmeye alınamamış olup, sınava mazeretsiz girmeyen öğrencilerden daha sonraki Erasmus hareketliliği başvurularında toplam puandan "-5 puan" kesilecektir.

Tercih ettiği programa yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin 10.05.2022 tarihi, mesai bitimine kadar Uluslararası Ofis Müdürlüğü Sorumlusu Burcu TERTEMİZ ile irtibata geçerek taahhütname imzalaması gerekmektedir.

Seçildikten sonra Erasmus+ hareketliliğine katılma hakkından vazgeçen adayın, feragat beyanını 10.05.2022 tarihi mesai bitimine kadar Uluslararası Ofis Müdürlüğüne iletilmiş olması gerekir. Bu tarihten sonra iletilen vazgeçme beyanları dikkate alınmayacak ve ilgili adayların bir sonraki başvurusunda toplam puanından “-10 puan’’ düşülecektir.

Görüntülenme: 779 Yayınlanma Tarihi: 28 Nisan 2022