Erasmus+ Anlaşması

Avrupa’nın seçkin üniversiteleriyle Erasmus + kapsamında ikili anlaşmalara imza atan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Üsküp'te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi ile Erasmus anlaşması imzaladı.

Uluslararası Balkan Üniversitesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

The Department of Political Science and International Relations has signed a new Erasmus+ bilateral agreement with the Department of Political Science at the International Balkan University in Skopje (Macedonia). According to this new agreement--which update an already existing agreement--every year we can send and receive two BA students for one semester. The European Commission offer to students from Istanbul 29 Mayıs University a monthly grant of 300€ to study in Macedonia.

Görüntülenme: 651 Yayınlanma Tarihi: 3 Mart 2016