İngiltere’de Dil Eğitimi Fırsatı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İngilizce Hazırlık Sınıfı Programını tamamlayan öğrencilerden belli başarı şartlarını yerine getirenlere dünyada İngilizce öğretiminin merkezi olan İngiltere’de dil eğitimi alma fırsatını sunuyor. Öğrencilerimiz bu programla daha hazırlık aşamasında yurt dışı tecrübesi yaşayıp, dillerini uluslararası düzeyde kullanabilme fırsatını yakalıyor.

2012’den bu yana yürütülen programda her yıl İngilizce Hazırlık Sınıfını tamamlayıp belli başarı şartlarını sağlayan öğrencilerimiz, İngiltere’nin farklı şehirlerindeki dil kurslarına gönderiliyor.

2014-2015 akademik yılında da her bölümden en yüksek not ortalamasına sahip olan bir öğrenci ve genel kontenjandan da iki öğrencimiz olmak üzere toplamda 9 öğrencimiz 2 Ağustos - 30 Ağustos tarihleri arasında4 haftalık dil eğitimi fırsatı için Manchester yolcusu olacak.

Görüntülenme: 762 Yayınlanma Tarihi: 6 Temmuz 2015