Üniversite Tercih Fuarındaydık

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Üniversite Tercih Fuarında başarıyla temsil edildi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde, 03-05 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda, standımız yoğun ilgiyle karşılaştı.

Standımıza gelen öğrenci adayları ve ebeveynler, bölüm hocalarıyla birebir konuşma imkanına sahip oldu. Bunu yanı sıra fuarda destek olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğrencileri, adaylarla tecrübelerini paylaştı. Bölüm yapısı, ders içerikleri ve öğretim kadrosunun yanı sıra, üniversitemizin sunduğu çeşitli burs imkânları hakkında enformasyon verildi.

Bir sürpriz de Rektörümüz Prof. Dr. Kafi Dönmez tarafından yapıldı. Fuar standına gelen Rektörümüz, öğrenci adaylarla bir süre sohbet etti ve ilgilendi.

Bu arada kampüsümüzde Tanıtım ve Tercih Günleri de devam ediyor. 14 Temmuz 2015 tarihine kadar hafta sonları da dahil olmak üzere her gün 10.00-19.00 saatleri arasında tüm üniversite adayları ve yakınlarını Altunizade Kampüsümüze bekliyoruz.

Görüntülenme: 523 Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2015