İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizi Dil Eğitimi İçin İngiltere’ye Yolcu Ettik

Üniversitemiz 2011-2012 akademik yılından bu yana, hazırlık sınıflarını başarıyla tamamlayan öğrencilerden üniversitemizin belirlediği başarı kriterlerini sağlayanlara Arapça ve İngilizcenin anadil olarak konuşulduğu ülkelerde dil eğitimi imkânı sunmaktadır. Öğrencilerimiz bu programlarla daha hazırlık aşamasında yurt dışı tecrübesi yaşayıp dillerini uluslararası düzeyde kullanabilme fırsatını yakalamaktadırlar.

Bu kapsamda 2015-2016 eğitim öğretim yılında İngilizce Hazırlık Sınıfı’nı başarıyla tamamlayan 9 öğrencimizi 4 haftalık bir dil eğitimi almak üzere Bournemouth'a uğurladık. Öğrencilerimiz Bournemouth'ta bulunan MLS International College'de dil eğitimi alıp hazırlık sınıfındaki eğitimlerini pratiğe geçirme imkânı bulacaklar. Kendilerine bir ay sürecek eğitimlerinde başarılar dileriz.

Görüntülenme: 490 Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2016