2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı AGEP İhtisas Açılacak Dersler

Akademik Metin Okuma-I (İngilizce) 2 Prof. Dr. Salime Leyla Gürkan
Akademik Yazım-I (İngilizce) 2 Öğr. Gör. Mehtap Güven Çoban

Notlar:
-AGEP İhtisas, her sene başında mülakatla üniversitemizin İlahiyat Fakültesi 1. sınıftan öğrenci kabul eden, 4 senelik yoğun ve tüm dersleri zorunlu olan bir paket programdır.
-Her ders dönemi için öğrencilerin Genel Not Ortalaması’nın (GNO) 2,5 ve üzeri olma şartı aranır.
-Her dersten mazerete dayalı devamsızlık sınırı 3 bloktur. Öğrenci bu sınırı aştığında program dışı kalır.
-Bir sonraki kademeye geçmek için, her dönem sonunda dersin öğretim elemanının öğrenci hakkındaki kanaatleri esas alınır.
-Programla ilgili bilgilendirme ve kararlarda bağlayıcı merci AGEP Komisyonudur.
-Öğrenciler V. ve VI. yarıyıldaki derslerden dönemlik olarak tercih edilen en az üç derse girer.
-V, VI, VII ve VIII. yarıyıldaki derslere ilgili dersin öğretim elemanının yapacağı mülakatla program dışından öğrenci kabul edilebilir.
Başvuru linki:   https://forms.gle/v88A61otcPDn1tX37
Görüntülenme: 913 Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2022 Güncellenme Tarihi: 23 Eylül 2022 08:50:31