Araştırma Görevlisi Giriş Sınav Duyurusu

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

11.06.2014

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde 21.05.2014 tarihinde ilan edilen Üniversitemiz Akademik Birimlerine alınacak Araştırma Görevlisi için giriş sınavı,  “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 11. Maddesine göre yapılmış olup, aynı Yönetmeliği 12. Maddesi uyarınca ilgili sınav jürileri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olan adayların isimleri aşağıda belirtilmiştir. Adayların atama işlemleri için üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına 16.06.2014 tarihi mesai saati bitimine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Duyurulur.

Fakültesi: Edebiyat

Bölümü : Çeviribilim

Anabilim Dalı: Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)

Kadro: Araştırma Görevlisi