Okutman Giriş Sınav Değerlendirme Sonucu

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde 25.06.2014 tarihinde ilan edilen Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokuluna alınacak Okutman (İngilizce) kadrosu için giriş sınavı,  “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 11. Maddesine göre yapılmış olup, aynı Yönetmeliğin 12. Maddesi uyarınca ilgili sınav jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olan adayların isimleri aşağıda belirtilmiştir. Adayların atama işlemleri için üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına 23.07.2014 tarihi mesai saati bitimine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Duyurulur.

17.07.2014

Giriş Sınav Değerlendirme Sonucu

Asıl

Aylin SAR