Uluslararası Ofis Müdürlüğü – Okul Öncesi Öğretmenliği Programı İşbirliği ile Macaristan'ın Sopron Üniversitesi ile Karşılıklı Erasmus+ Anlaşması’nı İmzalandı

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Macaristan’nın Sopron şehrinde bulunan Sopron Üniversitesi Preschool Teaching Bölümü ile Karşılıklı Erasmus+ Anlaşması imzalamıştır.

Bu anlaşmaya göre, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü her sene üç lisans öğrencisini bir dönemliğine Sopron Üniversitesi Preschool Teaching Bölümü'ne gönderebilmektedir. Aynı şekilde, karşı üniversiteden üç öğrenci kabul edebilmektedir. Avrupa Komisyonu İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğrencilerine akademik çalışmalarını Macaristan’da sürdürdükleri dönem boyunca aylık olarak 300€ bir ödenek vermektedir.

Anlaşma metni için tıklayınız.

Görüntülenme: 2595 Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2021